Hairextensions zijn een perfecte keuze als u op zoek bent naar extra volume, lengte en verbeterde kleur. Om ze er natuurlijk uit te laten zien is het echter belangrijk om de juiste kleur te kiezen, en de juiste afwerking en snit. Idealiter moet je een professional je extensies laten knippen, omdat zij weten hoe ze goed te knippen om ze er natuurlijk uit te laten zien. Echter, met veel salons die moeten sluiten als gevolg van COVID-19, is het vinden van een kapper niet altijd een gemakkelijke taak. Als je moeite hebt om je hairextensions natuurlijk te laten zitten of goed te laten overvloeien, zal het volgende advies van www.tmhair.nl je op weg helpen:

Voorbereiding

Voordat u begint met het knippen van uw hairextensions, moet u ze eerst laten plaatsen. Bevestig de extensions zodat ze precies overeenkomen met hoe u wilt dat ze eruit zien, scheid uw haar zoals nodig is om de gewenste look te bereiken. Het is verstandig om te knippen terwijl u staat, zodat u kunt zien hoe uw haar eruit ziet terwijl u bezig bent. Je kan er ook voor kiezen om hair extensions bestellen, om zo geen risico te lopen. 

U zult de kleur, textuur en vorm van uw extensions beter kunnen zien als u ze knipt terwijl ze droog zijn. Op deze manier kunt u de lengte en dichtheid van uw haar nauwkeurig meten, terwijl u beslist welke stijl u wilt. Vermijd het gebruik van een standaard schaar om hairextensions te knippen. In plaats daarvan is het beter om meer gespecialiseerde hulpmiddelen te gebruiken – als je die hebt – zoals een haar schaar, haarklemmen, haartangen en -banden, een kam met fijne tanden en een voor- en achteruitkijkspiegel.

Leave a Comment on Het knippen van extensions

Leave a Reply

Your email address will not be published.